ONZE BIEREN

BROUWERIJ BUVENS

" Blondin Triple "

Winnaar van de bronzen medaille op de "World Beer Awards" in Londen 2017 en  2018.  Een blonde, traditionele en uitgebalanceerde tripel met een alcoholpercentage van 8% ,  gemaakt met een selectie van de beste mouten en uitgekozen hopvariĆ«teiten.

Een bier met fruitige toetsen van banaan en citrusvruchten en een lange droge afdronk.  De hergisting op fles zorgt voor een fijn parelend, fris koolzuurgehalte .

" Triple Rost "

Winnaar van de bronzen medaille op de "World Beer Awards" in Londen 2017 en GOUDEN MEDAILLE IN 2018. Ambachtelijk hoogblond, rossig gekleurd bier.  Meer dan 10  jaar werd eraan gesleuteld om tot de huidige smaak te komen. Samengesteld uit 3 soorten hop en 3 soorten mouten.   

Het alcohol percentage van 9% zit goed verborgen tussen de volmondige en kruidige smaken. Tripel Rost is een superieur bier met "een smaak meer".


"Brunet"

 

Winnaar van de ZILVEREN medaille op de World Beer Awards van 2019.

Een dorstlessend donker bier dat een volmondige  smaak achterlaat. 

Gebrand, hoppig, maar zeker geen "zoet" bier.  Met 8% alcoholpercentage past dit perfect in ons bierpalet.

2 flessen van 75 cl. + glas

of 3 flessen van 75 cl.


" FISTON "

 

Fiston is een fris fruitig blond bier van 6.5 %.  De unieke smaak werd bekomen door bloemenhoning van een lokale imker te combineren met zorgvuldig uitgezochte combinatie van verschillende tarwe soorten.

Geschenkverpakkingen :

  6 flesjes van 33 cl.


9 flesjes van 33 cl.